Pakej Camping / Khemah Pulau Perhentian

Kalau sebelum ni kami dah bagi Tips Camping di Pulau Perhentian kepada anda yang berminat nak mencuba pengalaman baru bercuti sambil bercamping tepi pantai, kali ini kami nak bagi info pakej menarik kepada anda yang berminat nak datang in small group atau trip kelab, sekolah, persatuan, or apa-apa saja.

Kenapa pakej penting ? Maybe ramai cakap gamble je ke sana lagi jimat. Yes betul , memang boleh jimatkan sedikit perbelanjaan, tapi gamble ke Pulau Perhentian terutama semasa peak season (April – Ogos) sebenarnya maybe akan menambah masalah kepada korang. Silap-silap korang akan end-up tidur tepi pantai berbumbung kan langit bertemankan bintang dan kalau ada rezeki , berselimutkan air hujan. Hehee

Buat rancangan perjalanan lebih awal tapi dalam masa yang sama , balik kepada motif awal iaitu untuk berjimat dan enjoy. And sebab tu jugaklah MyPerhentian dah calculate sehabis murah untuk bagi korang pakej yang selesa , jimat dan mudah. Yang penting datang Pulau Perhentian, enjoy , balik boleh cerita dengan member kasi dia geram and jeles.

Untuk pakej camping / berkhemah di Pulau Perhentian, anda boleh rujuk pakej berikut :

perhentian island package CAMPING SLIDER

CAMPING PERHENTIAN 169 ADSCAMPING PERHENTIAN 195CAMPING PERHENTIAN 259 ADSCAMPING PERHENTIAN 275

AVAILABLE PACKAGE ACCORDING TO YOUR BUDGET
======================================================
1. Full Board + BBQ Dinner ( for 20pax above only )

– Transfer Boat
– 2 Night Camping Site + Tent
– 2 Breakfast / 2 Lunch / 1 Dinner / 1 BBQ Dinner
– Camping Site + Tent
– Snorkeling Perhentian Island 4 Point (with equipment)
– Windmill Tour

RM275 / person

======================================================
2. Full Board Camping Package

– Transfer Boat
– 2 Night Camping Site + Tent
– 2 Breakfast / 2 Lunch / 2 Dinner
– Camping Site + Tent
– Snorkeling Perhentian Island 4 Point (with equipment)
– Windmill Tour

RM259 / person
======================================================
3. Half-Board Camping Package

– Transfer Boat
– Camping Site + Tent
– Snorkeling Perhentian Island 4 Point (with equipment)
– Windmill Tour

RM195 / person
======================================================
4. Free & Easy Snorkeling

– Transfer Boat
– Camping Site + Tent
– Snorkeling Perhentian Island 4 Point (with equipment)

RM169 / person
======================================================

Untuk maklumat  lanjut dan tempahan , sila berhubung dengan MyPerhentian:
W/A : +6019 4574 157 (HAFIZ)
W/A : +6014 5466 081 (VIE)

CLICK FOR CAMPING SITE PHOTO 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *